Župan ispratio uspješne učenike na nagradno putovanje i poručio: Ovo pretvaramo u tradiciju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić sa suradnicima rano jutros na izlet je ispratio 88 učenika županijskih osnovnih i srednjih škola koji su na postigli najbolje rezultate na županijskim natjecanjima iz različitih predmeta. Učenici i njihovi mentori putuju na jednodnevni izlet u Pleternicu gdje će posjetiti Muzej bećarca i interpretacijski centar Terra Panonica.

-Ovim malim znakom pažnje želimo pokazati da cijenimo rad i trud naših učenika te njihova postignuća na natjecanjima. Vjerujem da će učenicima biti lijepo i da će ovo biti prilika da se međusobno upoznaju i ponesu lijepe uspomene na ovaj dan – poručio je na ispraćaju školaraca župan Marušić.

Među jutrošnjim putnicima bio je i Antonio Vodopija, učenik drugog razreda Tehničke škole Bjelovar koji je ove godine osvojio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz fizike.

-Natjecanje je bilo teško, ali profesori su mu puno pomagali i bili su jako angažirani oko svega. Još uvijek nisam odlučio na koji ću fakultet, ali sigurno će biti nešto vezano uz fiziku – kaže Antonio.

Među izletnicima je bila i Petra Hrvojević, učenica šestog razreda OŠ Mirka Pereša iz Kapele.

-Nagradni izlet sam dobila jer sam nastupala na županijskog razini LiDraNa. Napisala sam pjesmu o lopti, a i inače pišem. Veselim se današnjem izletu – rekla nam je Petra.

Župan Marušić je pak otkrio kako bi nagradna putovanja za uspješne učenike iz škola kojima je osnivač Bjelovarsko-bilogorska županija trebala postati nezaobilazna tradicija.

Antonio Vodopija postigao je najbolji rezultat na županijskom natjecanju iz fizike

 

Petra Hrvojević iskazala se na LiDraNu
Župan je poručio kako nagradni izleti postaju tradicija
Učenici su otputovali u Pleternicu

 

U pratnji školaraca su i njihovi mentori

PODIJELI S PRIJATELJIMA!