Oglasila se policija: Evo što se točno dogodilo na raskrižju Rusanove i Masarykove ulice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer oko 13.20 sati na raskrižju Rusanove i Masarykove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i biciklist nakon čega je promet tim dijelom grada bio kraće vrijeme zaustavljen. Slučaj je to o kojem je portal Klikni.hr prvi izvijestio s lica mjesta, a danas se o navedenom događaju oglasila PU bjelovarsko-bilogorska. 

-51-godišnjak je upravljao svojim biciklom, žute boje, krećući se kolnikom Ulice Ferde Rusana. Dolaskom do raskrižja s Ulicom T. G. Masaryka, ušao je s biciklom u raskrižje, dok je u tom trenutku u raskrižje već bio osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 32-godišnja vozačica.

Kako biciklom ne bi udario u osobni automobil, biciklist je naglo zakočio te su mu se pri tom oba kotača zaustavila, a on je preletio preko bicikla, pao na kolnik i ozlijedio se – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske i dodaju.

-U navedenom događaju kontakta između bicikla i osobnog automobila nije bilo te na njima nije nastala nikakva materijalna šteta. S obzirom da je 51-godišnjak padom na kolnik zadobio ozljede vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje mu je pružena liječnička pomoć. Vozačica i biciklist nisu bili pod utjecajem alkohola – objavili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!