Peticija na Križevačkoj cesti. Skupljeno gotovo 150 potpisa, Brajdić odmah reagirao…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Gotovo 150 stanovnika Križevačke ceste, Ulice Đure Sudete i Augusta Harambašića potpisalo je peticiju sa zahtjevom da se na dijelu Križevačke ceste gdje je pješačka staza potpuno oronula i stara asfaltira nova. 

Naime, zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić prije desetak dana otvorio je radove na izgradnji pješačke staze na Križevačkoj cesti. No, ti radovi se odnose samo na pješačku stazu do Ulice Ivana Cankara. Takva odluka je neprihvatljiva je za ostalio dio stanovnika Križevačke ceste kao i stanovnike Ulice Đure Sudete i okolnih ulica koji također svakodnevno koriste pješačku stazu na Križevačkoj cesti. 

Mi ne zaslužujemo nogostup?

-Zašto se radi nova pješačka staza samo do Cankareve. Što je s ostalima koji žive dalje od Cankareve ulice, mi ne zaslužujemo novi nogostup? I mi stariji i djeca koja idu u školu svaki dan prolazimo tim nogostupom koji je stariji više od 50 godina, štoviše, rađen je privatnim novcem jednog gospodina prije skoro pola stoljeća i nakon toga ništa se nije ulagalo. Kada padne kiše katastrofalno je za prolaziti – kažu nam stanovnici dijela Križevačke i okolnih ulica koji su odlučili reagirati peticijom to jest skupljanjem potpisa. 

-Imamo gotovo 150 potpisa sa zahtjevom da i drugi dio Križevačke ceste dobije novi nogostup. Iz Gradske uprave su nam to obećali još prije dvije godine, ništa se nije dogodilo. Sada kada su počeli radovi, mislili smo da je to to i da ćemo svi dobiti novi nogostup, kada ono samo građani koji žive do Ulice Ivana Cankara. To nije u redu, s gotovo 150 potpisa idemo u Gradsku upravu na razgovor – kazali su nam stanovnici dijela Križevačke ceste s kojima smo razgovarali i koji su nam predočili potpise i peticiju. 

Brajdić reagirao 

Zbog navedenog problema kontaktirali smo zamjenika gradonačelnika Igora Brajdića. 

-Znam za potpise i zahtjev, no nepotrebni su  jer sam već reagirao i obavio razgovore i  mogu vam reći da će se radovi produžiti i doći će nova pješačka staza i do Đure Sudete – kazao je dogradonačelnik Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!