[FOTO] Ovo su mjesta gdje će parkirati vozila koja imaju potrebu za dostavom na korzu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prometovanje korzom polako postaje  prošlost. Naime, nakon rekonstrukcije gradskog korza iz Gradske uprave poručili su da prometovanje više neće biti moguće uslijed čega su na prilaznim mjestima korzu postavljeni električni metalni stupići i žardinjere s cvijećem. 

To je izazvalo problem svima onima kojima imaju potrebu za dostavu na korzu zbog čega je danas počelo obilježavanje parkirnih mjesta za dostavna vozila oko korza. 

Pet mjesta za parkiranje

-Zamjenik gradonačelnika je organizirao sastanak sa svima onima koji imaju potrebu za dostavu na korzu i dogovoreno je pet lokacija oko korza gdje ćemo obilježiti parkirno mjesto samo za dostavna vozila. Znači jedno je kod Konzuma, drugo u ulici Jurja Haulika, treće ispred redakcija Alfa radija i Klikni.hr-a, četvrto kod caffe bara Relax i peto kod kod Oke, ali tamo su još radovi pa ćemo pričekati sa obilježavanjem – kazao nam je Jozo Ćurić rukovoditelj radne jedinice Parkiranje iz bjelovarskog Komunalca i dodaje. 

-Svi koji imaju potrebu za dostavom moći će parkirati blizu mjesta gdje moraju dostaviti, a opet neće se voziti korzom tako da je to sada to – kazao nam je Ćurić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!