[FOTO] Kamioni i dalje parkiraju na korzo, dostavna mjesta zauzeli ‘civilni’ auti…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski Komunalac jučer je iscrtao linije za parkiranje dostavnih vozila oko gradskog korza. Radi se o pet lokacija o čemu smo jučer prvi pisali. 

Podsjetimo, iz Gradske uprave krenula je inicijativa da se konačno prestane voziti po gradskom korzu, a s druge strane da dostavna vozila imaju gdje parkirati kada dostavljaju robu. 

Obišli smo gradski korzo i obilježena parkirna mjesta za dostavna vozila.

I imali smo što i vidjeti. 

Naime, na lokaciji kod Konzuma tri ‘civilna’ auta zauzela su mjesto za dostavno vozilo, kao i kod Alfa radija i našeg portala. Štoviše, na toj lokaciji dostavno vozilo se moralo navesti na rubnjak jer su čak četiri automobila zauzela mjesto predviđeno za dostavu. 

-Neka, samo objavite. Nešto se dobro napravi za dostavljače, ali nitko to ne poštuje, sramota – rekao nam je kratko dostavljač koji nije mogao parkirati na mjesto obilježeno za dostavna vozila. 

Na obilježenom mjestu u Ulici Jurja Haulika također su automobili zauzeli mjesto za dostavljače tako da je dostavno vozilo moralo parkirati nsred korza što također možete vidjeti na našoj fotografiji. 

Hoće li se vozači osvijestiti i početi poštivati oznake? Hoće li Grad pojačati snage u redovima prometnih redara tako da ophodnje budu učestalije…ili će kultni slogan ‘džaba ste krečili’ u ovom slučaju postati istinit, ostaje da vidimo u narednom vremenu. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!