Još uvijek nema vožnje cestom kroz Gudovac

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Tri godine Hrvatske ceste uređuju prometnicu kroz Gudovac, a prema ranijim najavama veliko otvorenje, odnosno puštanje u promet trebalo je biti danas. Trebalo je, ali nije, a posljednji najavljeni rok kada bi ta cesta trebala biti puštena u promet je 1. rujna kako se navodi na stranicama HAK-a. Do tada je na snazi i dalje obilazni pravac ili kako je navedeno:

Za smjer Bjelovar – Farkaševac koristit će se obilazni pravac: Bjelovar DC43- Bjelovar nerazvrstana cesta (Ulica Vladimira Nazora i Križevačka cesta) – Klokočevac – Prgomelje – Prgomelje DC544 – Farkaševac DC 544.

Za smjer Farkaševac – Bjelovar koristit će se obilazni pravac: Farkaševac DC544 – Prgomelje DC544 – Prgomelje – Klokočevac-Bjelovar nerazvrstana cesta (Križevačka cesta i Ulica Vladimira Nazora). Zbog izvanrednog održavanja državne ceste DC544, nakon izgradnje odvodnje otpadnih voda Grada Bjelovara u kolniku DC544, za sav promet se zatvara dio državne ceste DC544 od Prgomelja do Velikih Sredica.

Gudovčanima i svima koji putuju tom dionicom ne preostaje ništa drugo nego naoružati se s još malo strpljenja i nadati se da će se prvog rujna napokon moći normalno prometovati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!