Završava Ljetno kino u Boho parku: Još večeras uživajte u drami nominiranoj za Oscara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Tek jedna filmska projekcija dijeli nas od završetka Filmodrom ljetnog kina Udruge DOKuart. Bjelovarska publika je do sada u Boho parku u samom središtu grada imala priliku uživati u sedam filmova sa svih strana svijeta – od Norveške i Švedske preko Španjolske i Italije pa sve do Tunisa i Japana. Danas u 21 sat na rasporedu je tuniška misteriozna drama «Čovjek koji je prodao svoju kožu» koja se može pohvaliti nominacijom za Oscara u kategoriji najboljeg filma izvan engleskog govornog područja.

Inače, ovo je već šesta godina kako se u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta održava Ljetni kino koje je domaća publika i prepoznala i zavoljela.

-Redom je riječ o filmovima nagrađivanim na najuglednijim svjetskim festivalima, priznanjima za izvrsnost u svojoj državi i s nominacijama za najvažniju filmsku nagradu Oscar. Na sedam dosadašnjih projekcija uživalo je ukupno 830 gledatelja. Zadovoljni smo posjetom. Hvala publici što nas svake godine podržava, što prepoznaje program i dolazi na projekcije filmova – istaknuo je voditelj Ljetnog kina Stjepko Gambiroža pozvavši sve zaljubljenike u dobar film da i večeras dođu u Boho park i uživaju u posljednjoj ovogodišnjoj projekciji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!