Bjelovarske rukometašice u subotu dočekuju varaždinsku Koku: Podržimo ih!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pred bjelovarskim rukometašicama ovog je vikenda još jedna utakmica na domaćem terenu. Ovoga puta u goste stiže varaždinska Koka, a kakva su očekivanja od subotnje utakmice otkrivaju igračica Ana Maria Gavrić i trener Goran Trajkovski.

– Koka je jedna kvalitetna ekipa koja ima puno mlađih igračica, ali i nekoliko iskusnijih koje su se vratile u momčad. Morat ćemo se dobro pomučiti, ali pripremamo se i ne vjerujem da će nam uzeti bodove na domaćem terenu – kazala je Gavrić dodajući kako su iza bjelovarske momčadi dvije dobre utakmice odigrane u dalekom Luksemburgu te kako im je taj prolazak u Europi dao dodatan vjetar u leđa.

– Sada se nadamo osvajanju bodova dalje u prvenstvu. Pripreme teku prema planu, gledamo video analize, vježbamo obranu i vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – kazala je Gavrić.

U svoju ekipu vjeruje i trener  Goran Trajkovski. Kako je naglasio, ono što očekuje od subotnje utakmice je da djevojke daju sve od sebe.

-Na svakoj utakmici govorim da nije važno izbiti, već je bitan način na koji se izgubi. Vjerujem u ekipu. U zadnje vrijeme imamo dobar rezultat, a i dobar rezultat iz Luksemburga nam je dao dodatan vjetar u leđa. Ekipa Koke je vrlo kvalitetna, a na klupi imaju profesora Vladimira Canjuga koji će biti izbornik ženske rukometne reprezentacije. Oni u zadnje dvije utakmice imaju dvije pobjede i u velikom su uzletu. S druge strane, mi već neko vrijeme izbivamo s prvenstva zbog europskih natjecanja, no moramo se vratiti i u taj kolosijek. Najbitnije je da u ekipi nemamo ozljeda jer nam jedino to može pomrsiti račune – istaknuo je Trajkovski pozvavši sve ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu u subotu u 17,30 sati u Dvoranu europskih prvaka podržati Ženski rukometni klub Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!