Dvije prometne nesreće u jednom danu. Vozači završili u bolnici s težim ozljedama…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jučer (ponedjeljak) su se na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodile dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Prijepodne, oko 10 sati u Velikim Bastajima 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, slatinskih registarskih oznaka, i izlaskom iz zavoja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je kotačima zahvatio bankinu i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u prilazni most – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

U nesreći je 25-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Virovitica.

Poslijepodne, oko 17,10 sati, u Bulincu, 57-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u putni jarak pri čemu je vozilo udarilo u betonski most.
Zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći 57-godišnji vozač je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar – istaknuli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Protiv oba vozača slijedi prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!