[FOTO] Županija organizirala prijem za sve nagrađene učitelje i profesore. Pozvani i ravnatelji…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je najuspješnije odgojno-obrazovne radnike u Hrvatskoj, a s područja Bjelovarsko-bilogorske županije nagrađeno je njih 23. 

Stoga je danas u zgradi Županije župan Marko Marušić s pročelnicom Andreom Prugovečki Klepac organizirao prijem za sve dobitnike priznanja, a pozvani su i ravnatelji škola iz kojih dolaze najuspješniji odgojno-obrazovni djelatnici. 

-Veliko mi je zadovoljstvo danas biti među poštovanim učiteljima, nastavnicima, profesorima, ali i ravnateljima i čestitati vam u ime Županije i svoje osobno ime. Zajedno dijelimo radost i ponos na vaš uspjeh. Čestitam na svemu što radite, a posebno na ovoj nagradi koju vam je ministar uručio prilikom obilježavanja Dana učitelja – kazao je župan Marušić i dodaje. 

-Ove nagrade su još jedan znak i signal da se u našim školama itekako dobro i kvalitetno radi. Mi kao Županija i dalje ćemo se truditi da vam osiguramo što bolje i kvalitetnije uvjete za rad – kazao je župan Marušić. 

Andrea Prugovečki Klepac, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i obrazovanje također je čestitala nagrađenim učiteljima, nastavnicima, profesorima, ali i ravnateljima. 

-Pozvali smo sve najuspješnije nastavnike i učitelje, bez obzira bila Županija osnivač škole ili ne, ali svi vi živite na području naše županije – kazala je Prugovečki Klepac. 

Nataša Vibiral, voditeljica županijskog stručnog vijeća ravnatelja srednjih škola također je čestitala nagrađenima. 

-Puno truda se ulaže da se skupljaju bodovi, ali i da se uopće motiviraju učenici, ide se na natjecanja, da ih vode kroz projekte, na erasmus, da posebno rade s nadarenima, s onima koji imaju poteškoće i još puno toga stoga ove nagrade su zaista zaslužene – kazala je, između ostalog, Vibiral.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!