Dođite u Grubišno Polje i saznajte kako pokrenuti i razviti uspješan posao!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U petak, 17. studenog, u Grubišnom Polju planiraju susret, Kavu s iznajmljivačima, u prostoru Turističke zajednice područja Južna Bilogora od 17 sati.

– Želim pomoći iznajmljivačima, vrijednim ljudima koji se već bave iznajmljivanjem na području južne Bilogore, ali isto tako i ohrabriti one koji bi se time bavili, ali ne znaju otkuda krenuti – pojašnjava direktorica turističke zajednice Južna Bilogora, Ivona Janota koja je već radila kod privatnog iznajmljivača, pa će svoja postojeća znanja razmijeniti s iznajmljivačima na južnoj Bilogori.

Na kavi će se naći iznajmljivači s područja Velikog Grđevca i Grubišnog Polja, a popričat će o temama koje ih zanimaju, pa će se formirati dvije grupe s kojima će se kasnije raditi i kroz radionice. Postojeći iznajmljivači mogli bi se informirati o bilo kojem segmentu turističkog iznajmljivanja koje im je potrebno.

– Pričali bi o postavljanju objekta na platformu Booking, o izradi različitih profila na društvenim mrežama, papirologiji ili administrativnim stvarima. Mogli bi razmijeniti trikove iz prakse koji su se pokazali dobrima i koji pomažu kod boljeg dojma kod gosta – napominje.

Sadržaja će biti i za one koji se tek planiraju baciti u taj posao.

– Tu bismo prošli samu kategorizaciju kako bi saznali što je najvažnije da se ta ona dobije, a pričali bismo i o uređivanju objekata – kaže Janota.

Postojećih iznajmljivača relativno je malo na tom području, ali Janota ističe kako dobro rade. Iznajmljivači na području grada Grubišnog Polja mogu biti zanimljivi mađarskim turistima zbog blizine, a u Velikom Grđevcu iznajmljivači će svoje turiste pronaći u obiteljima koji posjećuju rodni kraj Mate Lovraka. Ipak, prostora za napredak ima, a događaj poput ovoga može nekog i potakne da krene u taj posao.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!