Uz bogat program predstavljen ljetopis Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar u školskoj je knjižnici predstavila svoj ovogodišnji ljetopis. Naime, radi se o 17. izdanju kojeg su publici sačinjenoj od mnoštva učenika i profesora podrobnije predstavili Dario Malogorski, ravnatelj Tehničke škole Bjelovar, kao i urednice ljetopisa Tatjana Kreštan i ravnateljica Nataša Vibiral.

-Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar ove godine obilježava 70 godina svoga rada, stoga nam je ova godina nekako jubilarna, a tu je i 17. naš ljetopis po redu – rekla nam je ravnateljica Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar

Uvodna riječ pripala je ravnatelju Tehničke škole Bjelovar i bivšem zaposleniku Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar koji je publici predstavio ljetopis, istaknuvši njegovu važnost u čovjekovu životu koja će s godinama sve više rasti.

-Ljetopis svake godine promoviramo u sklopu Mjeseca hrvatske knjige koji uvijek pada na kraj listopada, odnosno, početak studenog – govori nam ravnateljica i nastavlja – Svake godine imamo nekoga tko ga predstavlja, a ove godine je to kolega Dario Malogorski koji je ravnatelj Tehničke škole Bjelovar, a bio je i naš zaposlenik.

Ljetopis su uredile knjižničarka Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar Tatjana Kreštan te ravnateljica Nataša Vibiral koje su također publici predstavljale ljetopis, a program su dodatno obogatili nastupi Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara, te dramski prikazi i recitacije učenika Komercijalne i trgovačke škole.

Osim dramskog i umjetničkog programa, učenici su prezentirali i projekte u kojima sudjeluju, primjerice Erasmus+ projekt u kojem su učenici posjetili Irsku kao i učeničku zadrugu COOL – kolektiva. Više o hvalevrijednim projektima i programima koje je Komercijalna i trgovačka škola provela potražite u ovogodišnjem ljetopisu!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!