ŽRK Bjelovar: Danas protiv Zrinskog, u subotu povijesna europska utakmica!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovo je veliki tjedan za ŽRK Bjelovar. Naime, bjelovarske rukometašice danas u Dvorani europskih prvaka u 19 sati igraju važnu prvenstvenu utakmicu protiv Zrinskog iz Čakovca, a u subotu igraju veliku europsku uzvratnu utakmicu protiv Slovana iz Slovačke. Prvu utakmicu rukometašice Slovana pobijedile su 30-27. 

-Očekuju nas jako važne utakmice, prva je protiv Zrinskog iz Čakovca. Nema tu nekih nepoznanica, dobro ih poznajemo. Imaju iskusnog trenera i vjerujemo da su se dobro za nas pripremile, ali mi idemo po dva boda. Nakon toga u subotu čeka nas uzvrat europskog kupa u Bjelovaru protiv Slovana. Tamo smo izgubile tri razlike, ali mislim da je to ok rezultat i da ćemo doma pred punom dvoranom odigrati bolji, stići taj rezultati i proći dalje – rekla je Ana Maria Gavrić. 

Razgovarali smo i s trenerom Dariom Obranom. 

-Imamo izrazito naporan tjedan. Dvije jako teške i bitne utakmice. Uvertira za europski dvoboj je utakmica sa vječnim rivalom Zrinskim iz Čakovca. S njima smo rivali i u seniorima i u mlađim kategorijama, dosta cura je igralo u oba kluba, a i jako dobro poznajemo i imamo dobre odnose s njihovim trenerom Goranom Mrđen, koji i nas dobro poznaje – kazao je trener Obran i nastavlja. 

-Ta utakmica je važna, a isto tako će biti i dobra najava za subotu i europsku utakmicu. Nakon minus tri u Slovačkoj, kada su se glave ohladile, kada smo malo analizirali utakmicu, mislim da imamo aktivan rezultat i bacit ćemo se na glavu da prođemo – kazao je trener Obran. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!