Trener RK Bjelovar slomio nogu na tribini Dvorane europskih prvaka. Hitno je operiran…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Željko Čagalj, trener prve ekipe RK Bjelovar u Dvorani europskih prvaka doživio je težak prijelom noge zbog čega je operiran u bjelovarskoj bolnici. 

Čagalj je danas izašao iz bolnice te smo ga kontaktirali. 

-Bio sam na utakmici ŽRK Bjelovar – Zrinski i silazeći s tribina gledao sam prema djeci od prijatelja da vidim treba li im pomoći pri silasku i nisam obratio pozornost da tribine nisu pravilno razvučene. Propala mi je noga i slomio sam tetivu kvadricepsa i završio sam odmah na operaciji – priča nam rukometni stručnjak Čagalj i nastavlja. 

Pohvala bjelovarskim liječnicima i sestrama

-Ima tu još dodatnih ozljeda u nozi, ali evo ovo najstrašnije su mi odmah operirali. Imao sam puno ozljeda u karijeri, ali ovo je daleko najteža i nevjerojatno, ali evo, dobio sam ju na tribini. Prije svega, moram pohvaliti sve liječnike i medicinsko osoblje u bjelovarskoj bolnici. Stvarno su svi vrhunski profesionalci i ako se to već moralo dogoditi neka se dogodilo u Bjelovaru – kazao nam je Čagalj kojeg smo upitali kako se osjeća i tko će voditi RK Bjelovar u nastavku dok se ne oporavi. 

Vraćam se na treninge

-Ja sam uporan čovjek, kao zapravo i svi sportaši. Već pišem treninge, a ovih dana dolazim u dvoranu s ortozom i štakama i tu sam uz ekipu – kaže nam Čagalj kojeg smo upitali koliko je zadovoljan s ovim dijelom sezone RK Bjelovar. 

-Zadovoljan sam i to poprilično, ali jasno da ima oscilacija ponekad i to je sasvim normalno i bit će ih i dalje. Pomak je očit, ali za pravo uigravanje treba još vremena jer mi smo zaista puno igrača promijenili, ali kažem idemo dobrim pravcem i samo ćemo rasti – kazao je za kraj Čagalj kojem želimo što brži oporavak. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!