[FOTO] Planirate izreći sudbonosno „Da”? Pronašli smo imanje za vjenčanje iz snova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ako 2024. godine želite izreći sudbonosno „Da”, nastavite čitati članak jer mi znamo za mjesto gdje će svi vaši snovi postati stvarnost. Dobro je poznato da je dan vjenčanja dan o kojem djevojke maštaju još od djetinjstva, a da bi bio savršen, ali istovremeno opušten i bezbrižan za mladence, pomoći će vam na Seoskom gospodarstvu Kudumija. Riječ je o prostranom imanju okruženom livadama, šumama i prekrasnom prirodom. Svoje mjesto ondje su pronašla i dva ribnjaka, kao i otvoreni šator u kojem svoj dan iz snova možete proslaviti s 300 pa čak i 500 uzvanika. Ovo se predivno imanje nalazi pod obroncima Moslavačke gore, 20 kilometara od Bjelovara u smjeru Garešnice.

– Uz samu feštu koja na našem imanju uvijek traje do sitnih jutarnjih sati, svojim mladencima nudimo mogućnost organiziranja samog obreda vjenčanja na otvorenom. Ona su veliki hit u posljednje vrijeme, a mi imamo divan kutak predviđen upravo za takav obred. Također, na našem imanju mladenci goste mogu dočekati vani uz, recimo, koktel party. Kada je riječ o hrani, nudimo pet vrsta menija, no mladenci uvijek mogu osmisliti i svoj šesti. Također, nudimo posebne menije za vegetarijance, kao i sve druge kojima je potrebna posebna prehrana. Jednostavno želimo da mladencima dan vjenčanja zauvijek ostane pospremljen u ladice njihovih najljepših sjećanja – kazao je voditelj ugostiteljstva Peter Stefanović, voditelj ugostiteljstva, dodajući kako je već sada zauzet velik broj termina u 2024. godini te kako su najtraženiji vikendi u lipnju, srpnju, rujnu i listopadu.

Uz sama vjenčanja, na ovom divnom imanju možete organizirati i druge proslave kao što su krštenja, prve pričesti, krizme… Osim toga, iz Kudumije se mogu pohvaliti i dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluge cateringa pa tako, zahvaljujući njihovim profesionalcima, možete uživati u ukusnim zalogajima gdje god to možete.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!