Dinamu je večeras za prolazak dovoljan bod, ali očekuje se pobjeda…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dinamo večeras (21h) na Maksimiru protiv kosovskog Balkanija igra odlučujuću utakmicu za prolaz u šesnaestinu finala Konferencijske lige. 

Za kraj ove turbulentne euro polusezone i prolazak dalje Dinamu je dovoljan bod i to je ono što se minimalno očekuje od momčadi trenera Jakirovića. No, navijači svakako očekuju pobjedu i revanš za sramotni poraz u Prištini (2-0). 

-Krećemo punim gasom odmah, nemamo mi što kalkulirati. Nećemo čekati, to nema smisla. Igramo doma, pred našom publikom i želimo što prije zabiti gol i odvesti utakmicu na naš mlin. Oni su opasni i mogu te kazniti. Nama je u prvoj utakmici nedostajalo puno igrača, danas će ih biti šest koji nisu igrali u Prištini – rekao je Jakirović na press konferenciji uoči utakmice.

Osim zadovoljstva revanša protiv Balkanija, Dinamu bi pobjeda bila važna i za podizanje atmosferu prije nedjeljnog mega okršaja protiv Hajduka. Naime, Dinamo je u prošlom kolu jedva, na mišiće pobijedio Rudeš (1-0), uvjerljivo najslabiju momčad HNL-a što svakako modrima nije bila poželjna uvertira za najveći derbi. Večeras im je prilika da tu uvertiru uljepšaju…

FOTO – GNK Dinamo


PODIJELI S PRIJATELJIMA!