Ako želite uživati u Zimskim radostima, posjetite ovaj grad!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Smiješi nam se još jedan lijepi zimski vikend, a upravo su ova dva dana predaha od napornog radnog tjedna idealna za otkrivanje gradova koji do kojih ne moramo dugo putovati, a koji istovremeno nude dovoljno sadržaja za lijepo provedeno vrijeme.

Na tragu toga, zašto u veljači ne biste posjetili Daruvar? Grad je to vina, piva, termalnih voda, lijepe prirode, ukusne hrane… ukratko, svega onoga što vam je potrebno za savršen vikend. Naravno, tome treba dodati i nadaleko poznato stablo Ginka, dvorac Janković, Rimsku park šumu, Petrov vrh… Sve su to znamenitosti koje možete razgledati u gradu smještenom na dodirnoj točki središnje i istočne Hrvatske, gradu koji krasi duga povijest koja se temelji, između ostalog, i na izvorima ljekovite vode.

Upravo je ljekovita voda oduvijek u Daruvar privlači brojne turiste, a Daruvarske toplice sve do kraja veljače svim svojim gostima nude i posebnu ponudu koja uključuje opuštanje u toplicama, wellness-spa oazi i dugim šetnjama prirodom, kao i boravak u hotelu. Ako i vi želite u novi radni tjedan ući punim plućima, izaberite opuštanje u vodi usred zime i uživajte u Zimskim radostima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!