Iz Komunalca objavili kada će odvoziti glomazni otpad, prenosimo raspored

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz bjelovarskog Komunalca objavili su raspored odvoza glomaznog otpada. Prikupljaju drvo, plastiku, metale, elektronički otpad i ostalo (madraci, kauči, fotelje…), dok neće prikupljati opasni otpad (salonit ploče, otpadna ulja, kiseline, boje, lakove…), građevni otpad i otpad nastao u poljoprivredi.

Uža gradska jezgra i stambene zgrade

Iz uže gradske jezgre i stambenih zgrada na području Grada Bjelovara odvoz počinje 12. veljače, a točan raspored po ulicama možete vidjeti niže u članku ili  OVDJE.

– Glomazni otpad odložite isključivo u spremnike s natpisom GLOMAZNI OTPAD, koji će biti postavljeni na javnim površinama, u vremenu od 08,00 do 19,00 sati prema rasporedu ( na poleđini ) . Molimo, pridržavajte se navedenih uputa i rasporeda kako bi se izbjegle reklamacije i onečišćenje javne površine. Za obiteljske kuće i stambene zgrade u užoj gradskoj jezgri, omeđene ulicama Antuna Mihanovića, Mirka Bogovića, Silvija Strahimira Kranjčevića, Matice hrvatske, Tomaša G. Masaryka, 108. puka i Bana Josipa Jelačića, spremnici će biti postavljeni na javnim površinama prema rasporedu. Raspored se odnosi i na veće stambene zgrade smještene izvan uže gradske jezgre. Manje stambene zgrade izvan uže gradske jezgre, koje nisu na popisu odvoze se prema terminima odvoza za obiteljske kuće – napominju iz Komunalca.

Obiteljske kuće na području Bjelovara

Što se tiče odvoza na iz obiteljskih kuća na području Grada Bjelovara, on počinje 10. veljače, a točan raspored po ulicama možete vidjeti niže u članku ili OVDJE.

-Otpad pripremite unutar ograde svog dvorišta, na kolnom ulazu, 1-2 m od ruba ograde, tako da je lako dostupan našim vozilima i radnicima. Ulazna vrata moraju biti otvorena, a korisnik usluge nazočan jer ne odgovaramo za nestanak predmeta, koji nisu predviđeni za odvoz. Odvoz počinje u 7:00 sati, a otpad pripremljen nakon prolaska naših vozila neće se naknadno odvoziti – kažu iz Komunalca.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!