Tjedan psihologije: Donosimo gdje na zanimljiva predavanja!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Hrvatskoj se od 19. do 25. veljače održava Tjedan psihologije pod naslovom „Čuvajmo mentalno zdravlje!“. Tim povodom organizirana su brojna događanja čiji je cilj predstaviti psihologiju zajednici i poslati poruku kako život pojedinca i zajednice može biti bolji i kvalitetniji.

Akciji su se pridružili i učenici Medicinske škole, o čemu smo pisali ranije, a u bjelovarskoj Knjižnici još uvijek stignete posjetiti dva predavanja iz Ciklusa o mentalnom zdravlju koje je organizirano uz podršku Ministarstva zdravstva i u suradnji s Zavodom za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prvo predavanje, pod naslovom „Mentalno zdravlje djece“ po rasporedu je u utorak, 20. veljače u 18 sati na Studijskom odjelu Knjižnice, a održat će ga Renata Hunjadi – Brzović, prof. psihologije.

Drugo predavanje, pod naslovom „Psihološka ili emocionalna otpornost“, održat će dr. med. Iva Manestar, spec. psih., subspec. socijalne psihijatrije, u četvrtak 22. veljače s početkom u 18 sati, također na Studijskom odjelu Knjižnice.

Iz Knjižnice pozivaju i na predstavljanje specijalističkog rada – Pozivamo Vas na predstavljanje specijalističkog rada mr. sc. Branke Biketa Caktaš, spec. rehab. educ.: Slikovnice kao alat inkluzivne prakse koje će se održati u srijedu 21. veljače u 18 sati na Studijskom odjelu Knjižnice.

Predavanja povodom Tjedna psihologije održat će se od 19. do 22. veljače i u dvorani Termal Daruvarskih toplica. Organizaciju predavanja potpisuju Gimnazija Daruvar zajedno s Poliklinikom Arcadia, uz partnera Daruvarske toplice. Predavanja počinju u 18 sati i slobodna su za javnost.

Daruvar će tako također ugostiti eminentna imena iz svijeta psihologije i mentalnog zdravlja kao što su Sena Puhovski, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja, akademkinja Vida Demarin, spec. neuropsihijatar te prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja. Uz navedene, predavanja će održati i glavne organizatorice događaja, psihologinja Elizabeta Sabljić te direktorica Poliklinike Arcadia, dr. med. Biljana Ignatovska.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!