Policija objavila detalje o tragičnoj nesreći u kojoj je poginuo 18-ogodišnjak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska policija u četvrtak ujutro objavila je detalje tragične nesreće u kojoj je smrtno stradao 18-ogodišnji vozač motocikla.

Nesreća se dogodila u srijedu oko 14 sati na državnoj cesti DC-43 u Velikom Korenovu. Do nesreće je došlo kada je 51-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom s poluprikolicom bjelovarskih registarskih oznaka, uključujući se s nerazvrstane ceste na kolnik državne ceste skretao ulijevo, a prije uključivanja na državnu cestu nije propustio sva vozila koja su se njome kretala.

Kako bi izbjegao sudar s teretnim vozilom, 18-godišnjak koji je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka skrenuo je udesno na bankinu i sletio u putni jarak gdje je motocikl udario u betonski most, a vozač smrtno stradao na mjestu događaja.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika koja je naložila obdukciju poginulog. slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja, priopćila je bjelovarska policija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!