[FOTO] Daruvarčanin putem interneta naručio marihuanu iz Kanade

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladić s daruvarskog područja naručio je preko interneta gotovo kilogram marihuane koja mu je stigla poštom.

Poštansku pošiljku 25-ogodišnji mladić zaprimio je kao odjevni predmet, u njoj se nalazilo 960 grama marihuane, a policija ga je otkrila jer je prikrivenim mjerama i radnjama nadzirala pošiljku.

Nakon što je mladić preuzeo pošiljku, policija je utvrdila da je poslana iz Kanade, a pronađena su dva paketa ispunjena suhom biljnom materijom za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o marihuani.

Pretraga stana

-Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga stana u Daruvaru kojeg koristi 25-godišnjak, u kojem je pronađena još manja količina hašiša, staklenka s poklopcem unutar koje se nalazila manja količina amfetamina, dvije precizne digitalne vage s tragovima droge, potom jedno prijenosno računalo za koje se sumnja da je korišteno za počinjenje kaznenog djela. Sva oduzeta droga će biti proslijeđena u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu na toksikološko vještačenje – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Osumnjičeni 25-godišnjak je danas, 28. veljače, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ .

Foto – PU bjelovarsko-bilogorska


PODIJELI S PRIJATELJIMA!