Zašto su tate zakon, rekli su nam bjelovarski mališani

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Čestitam ovaj poseban dan svima onima koji su uvijek tu. I kad je lijepo i kad je ružno. Onima koje zoveš kad se nešto čudno čuje na autu i kad ne znaš što znači ona lampica koja se upalila na nadzornoj ploči.

Čestitam Dan očeva onima koji imaju savjet za svaku situaciju. Oni su ti koji ti kao djetetu drže bicikl dok ga učiš voziti, a kasnije s tobom sjede u autu i strpljivo te uče bočnom parkiranju. Zoveš ih kad ne znaš što koji papir znači, kad rušiš zid u stanu, kad kupuješ prvu nekretninu, dižeš prvi kredit, a najčešće ih zoveš samo da im čuješ glas i pitaš ih kako su.

Jer taj blagoslov da možeš izgovoriti ‘Kako si tata?’ je jedan od najvećih koje imaš u životu. Nikad ne znaš koji im šarafciger točno trebaš dodati dok radite nešto, a često imaš osjećaj da znaju popraviti sve na ovom svijetu, da nema toga što ne bi mogli riješiti i da su mini enciklopedije. Jer, tate su stvarno zakon. (Gabrijela Čuljak)

To su nam potvrdili i oni najmlađi.

‘Jako dobro kuha crni rižoto i palačinke i zato je zakon’, rekao je Mihael u eteru Alfa radija.

Jakov se složio s njim i dodao:

‘Ja jako volim njega i on jako voli mene. Volimo igrati rukomet, slagati legiće, a škaklja me toliko da se jako smijem i jedva mogu disati. Sretan Dan očeva svim tatama i želim vam puno zagrljaja i pusa od vaših klinaca’.

Malena Irma je u eteru Alfa radija rekla kako s tatom ide u kino i igra Monopoly.

‘Svaku večer zajedno peremo zube i kuhamo mahune koje ne volim, ali zato volim fine krumpire koje zajedno pečemo. Zajedno idemo u šumu na piknike i navečer čitamo priče’, dodala je Irma.

Superheroji s kojima možeš sve i koji mogu baš sve. Zato im i vjerujemo. Sretan Dan Očeva 🙂


PODIJELI S PRIJATELJIMA!