Uskršnja potraga: Više od 6 tisuća čokoladnih pisanica čekat će mališane u središnjem parku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Gradonačelnik Dario Hrebak i zamjenik Igor Brajdić najavili su događanja koja će biti organizirana prije Uskrsa. 

Gradonačelnik Hrebak je prije svega istaknuo da je centar grada već sada uređen u ukrašen motivima Uskrsa, dok je zamjenik Brajdić istaknuo što nas sve očekuje. 

-Na Veliki petak u 10.30 sati pozivam građane koji mogu da dođu na gradski korzo između Gradskog muzeja i Zagrebačke banke. Dečki iz ribičkog društva ‘Pulman’ iz Hrgovljana podijelit će tisuću porcija šarana i papalina, a novost je da će se dijeliti i pivo uz ribice kao i grah salata – kazao je Brajdić te je dodao. 

U subotu u 11 sati imamo tradicionalnu manifestaciju ‘Potraga za pisanicom’ u središnjem gradskom parku. Sakriveno će biti 6 tisuća čokoladnih pisanica tako da pozivam roditelje da dođu sa svojom djecom. Pisanice će prije početka biti čuvane tako da ih se neće moći pronalaziti i uzimati prije početka. A u 11.30 sati nam dolaze naši ‘Moto zečevi’ kojima se zahvaljujem što opet sudjeluju u gradskoj manifestaciji – kazao je Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!