[FOTO] Mali ljudi velikog srca! Učenici 2. B razreda II. OŠ izradili zečeve za nezbrinutu djecu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Vrijedne ručice učenika 2. B razreda II. OŠ Bjelovar izradile su zečiće povodom blagdana Uskrsa. Da bi priča bila još ljepša, svoje radove nisu zadržali za sebe već su ih poslali u Dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici u Zagrebu.

– Napravili smo zečeve od role wc papira i to za nezbrinutu djecu u Zagrebu. Nije bilo teško, a zečeve smo radili pod jednim satom. Mislim da će djeca biti sretna kada dobiju naše poklone jer većina njih nema roditelje, a i Uskrs je pa je lijepo da im nešto poklonimo – ispričao nam je Šimun.

– Bilo je jako zabavno izrađivati zečeve. Pogotovo mi je drago što znam da ću usrećiti nekoga. Vjerujem da će djeca biti sretna jer će barem nešto dobiti za Uskrs. U zečeve smo stavili i čokoladna jaja – rekla je Eva.

– Radili smo zečeve zato što želimo usrećiti nezbrinutu djecu. Mislim da su svi zečevi lijepi. Uši, brkove i noge izradili smo od papira. Sigurna sam da će se djeca kada dobiju poklon osjećati baš lijepo – kaže Linda.

– Jako mi se svidjelo izrađivati zečeve. Jako smo to lijepo izradili od role wc papira i ostalog. Djeca će sigurno biti jako sretna – ispričao je Marko.

Maleni zečevi u dom su poslani ovih dana, a mali humanitarci ispunjena srca sada mogu dočekati Uskrs.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!