[FOTO] Gordan Jandroković obišao županijske gradove, donosimo dio atmosfere

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gordan Jandroković, nositelj liste HDZ-HSLS za II. izbornu jedinicu, predstavio je u utorak izborni program te političke opcije građanima Garešnice, Daruvara i Grubišnog Polja. Kao prioritet je istaknuo povećanje prosječne plaće na 1.600 eura mjesečno i mirovine na 750 eura, a posebno je naglasio osiguravanje mjesta u vrtiću za svakog mališana, ali i dodatnu godinu staža majkama za svako novorođeno dijete.

Nakon što je ujutro obišao garešničku tržnicu, ali i EU projekt Zeleni vrtovi Poilovlja, posjet je nastavio obilaskom uspješnog poljoprivrednika Stjepana Pavlaka u Hrastovcu.

U Daruvaru je obišao Veteranski centar te se upoznao s projektom modernizacije Daruvarskih toplica, za što je odobreno 13 milijuna eura iz državnog proračuna. Svoj današnji posjet Jandroković je završio u Grubišnom Polju gdje je obišao spomen sobu i susreo se s predstavnicima udruga proizišlih iz Domovinskog rata.

U Jandrokovićevu društvu bili su i ostali kandidati HDZ-a za II. izbornu jedinicu s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, Miro Totgergeli, Sanela Grbaš – Bratković i Marko Marušić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!