[PRATIMO UŽIVO] Neslužbeni rezultati u II. izbornoj jedinici, HDZ se vratio na šest mandata!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NOVO 23.30 Nakon obrađenih 81,49 posto biračkih mjesta u II. izbornoj jedinici HDZ-ova koalicija se vratila na šest mandata, a Domovinski pokret dobio je još jedan mandat pa je sada na dva mandata. Rijeke pravde i dalje su na četiri, a Most i Možemo ima po jedan mandat.

NOVO 22.30 Obrađeno je više od polovice biračkih mjesta u II. izbornoj jedinici, a stanje je nepromijenjeno. HDZ-ova koalicija i dalje vodi sa sedam mandata, slijede Rijeke pravde sa četiri mandata te Domovinski pokret, Most i Možemo s po jednim mandatom.

NOVO 21.45 Nakon 41 posto obrađenih biračkih mjesta, HDZ-ova koalicija stala je na sedam mandata u II. izbornoj jedinici. SDP-ova koalicija Rijeke pravde ima četiri mandata, a po jedan mandat dobivaju Domovinski pokret, Most i Možemo.

U II. izbornoj jedinici, sudeći prema privremenim i nepotpunim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva, koalicija HDZ-a trebala bi dobiti osam mandata, čak dva više nego na prethodnim izborima. Obrađeno je tek 25 posto biračkih mjesta pa ove privremene i nepotpune rezultate treba uzeti s velikom dozom opreza.

Koalicija SDP-a Rijeke pravde prema prvim rezultatima ima četiri mandata, a Domovinski pokret i Most po jedan mandat.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!