Poznata tvrtka traži direktora tvornice, ovo su uvjeti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ako želite postati direktor tvornice Bjelin d.o.o., imate još samo par dana za prijavu na natječaj koji je otvoren do 22. travnja.

Naime, Bjelin je krenuo u potragu za direktorom tvornice koji treba biti sveučilišni prvostupnik ili magistar struke, imati pet godina iskustva, izvrsno poznavati engleski jezik, posjedovati vozačku dozvolu B kategorije te se služiti internetom.

Kako stoji u natječaju, Bjelin nudi dinamičan i zanimljiv posao u stabilnom poduzeću i ugodnoj atmosferi, stimulativna primanja, nagrađivanje kvalitetnog rada, inicijative i poduzetnog duha, kao i brojne pogodnosti za djelatnike te mogućnost napredovanja.

S druge strane, novi direktor zastupa i predstavlja društvo u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima, vodi proizvodni pogon tvrtke i odgovoran je za cjelokupnu organizaciju i podjelu rada unutar proizvodnje. Također, odgovoran za upravljanje i optimizaciju proizvodnog procesa, analiza i rješavanje problema tehnološkog škarta i drugih neusklađenosti u proizvodnji, a analizira proizvodne procese s ciljem da se isti optimiziraju…

 

Foto: Facebook Bjelin 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!