U prometnim nesrećama u Bedeniku i Ždralovima stradale dvije osobe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovara jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su sudionici zadobili lake tjelesne ozlijede.

Prva nesreća dogodila se oko 12:05 sati u Bedeniku, kada je 68-godišnji vozač tijekom skretanja ulijevo osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka oduzeo prednost 51-godišnjoj vozačici koja je svojim vozilom udarila u bočni dio njegova automobila. U nesreći su lake ozljede zadobile 51-godišnja vozačica i 29-godišnja putnica iz njenog vozila, koje nisu koristile sigurnosne pojaseve. Protiv 68-godišnjaka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog oduzimanja prednosti, a protiv dvije žene zbog nekorištenja sigurnosnih pojaseva.

Druga nesreća zabilježena je oko 15:15 sati u Ždralovima, gdje je 26-godišnjak nepridržavajući se potrebnog razmaka udario prednjim dijelom svog vozila u stražnji dio automobila kojim je upravljala 34-godišnjakinja, zaustavljena u koloni vozila. Vozačica je pri tome zadobila lake tjelesne ozljede, a protiv 26-godišnjeg vozača podnijet će se prekršajni nalog zbog nepoštivanja sigurnosnog razmaka.

Foto: ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!