Nina Violić pitala Hrebaka: ‘Gradonačelniče, pa gdje se ovdje poslije 11 može popiti pivo?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Domu kulture priprema se predstava ‘Čaruga’ koja će biti prva profesionalna predstava Gradske kazališne kuće Bjelovar. Na predstavljanju ekipe bili su redatelj Ivica Buljan, glavni glumac Bojan Navojec, glavna glumica Nina Violić te ostali brojni glumci, dok je u ‘publici’ sve slušao gradonačelnik Dario Hrebak u društvu Đurđe Adlešić o čemu smo već pisali.

Dramska prvakinja zagrebačkog HNK-a Nina Violić pohvalila je gostoprimstvo koje uživa te je istaknula da su uvjeti za rad fantastični kao i hrana u restoranu u kojem ruča, ali je javno, kroz smiješak, upitala gradonačelnika Hrebaka gdje se u Bjelovaru nakon 11 sati navečer može popiti pivo, zašto je sve zatvoreno?

-Mi u Bjelovaru imamo svoju pivovaru i ja vam preporučam da odete na pivo u Zeppelin i tamo kušate to izvrsno pivo. No, ako se i tamo zatvara u 11, a onda ne znam što da vam kažem, možda PPK kao što neki znaju, ili benzinska – kazao je kroz smiješak Hrebak te je upitao Bojana Navojeca zašto nije dao savjet kolegici po tom pitanju. 

-Ja sam svoje dućane odradio u karijeri, ali svakako ću savjetovati kolegicu – odgovorio je također kroz smiješak Navojec.

Očigledno je atmosfera na probama odlična, već odavno znamo da su glumci vrhunski, dakle ostaje nam samo čekati 18. svibanj i veliku premijeru predstave Čaruga.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!