Josip Heged: ‘Psi uriniraju po žardinjerama, nedjeljom ujutro park izgleda katastrofalno. Moramo reagirati…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas je počela sadnja cvijeća u središnjem parku o čemu smo već pisali, a Josip Heged, član Uprave bjelovarskog Komunalca dotaknuo se problema za kojeg kaže da se treba javno komunicirati. 

-Djelatnici Komunalca su preuzeli ogroman posao. Brinu se za hortikulturu grada, brinu se za središnji park i korzo i zaista puno rade. Zadnjih mjeseci da sve stignu radili su svaku subotu i prekovremene sate – kazao je Heged te je dodao. 

-Svako jutro vikendom naši vrijedni radnici dolaze i čiste, a samo da vidite na što izgleda park i korzo nedjeljom ujutro u 5 sati. Ja znam doći i vidjeti. To je katastrofa. Dakle, neki naši građani se ne ponašaju primjereno – naglasio je Heged te je dodao. 

-Imamo još jedan problem. Imamo prekrasne žardinjere koje su uredili naši vrijedni djelatnici. No, ljudi šeću pse i neki psi uriniraju po žardinjerama. Netko to mora reći i moramo reagirati i upozoriti. To je neprimjereno ponašanje. Što god vi radili, vi to cvijeće u žardinjerama ne možete sačuvati nakon što psi uriniraju po cvijeću. Moramo početi mijenjati svijest jer to nije u redu, i to nije održivo – poručio je Heged.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!