Čitateljica Martina: Osječkom ulicom voze se utrke, treba li netko poginuti da se nešto poduzme?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Brojne prometne nesreće u Osječkoj ulici (posljednja u utorak) uznemirile su stanovnike navedene ulice, a mnogi od njih kažu da se već duže vrijeme iznimno brzo vozi tom ulicom te da su ‘kucali’ na brojne adrese zbog tog problema, ali uzalud.

Među brojnim građanima javila nam se i čitateljica Martina. 

-Javljam se u vezi članka o prometnoj u Osječkoj ulici i prosljeđujem moj zahtjev gradskom oku od 7.6.2023. te odgovor nadležnih. Ja u tom naselju živim 40 godina i ovo što se već nekoliko godina događa je nepodnošljivo. Doslovno se voze trke i nitko ne reagira na apele građana čija djeca koriste pješačke prijelaze na putu u školu. Jučerašnja prometna je dokaz da problem postoji. Ljudi koji su sjedili na tribinama na novom stadionu su komentirali da je vozač koji je izbjegavao vozilo koje je izlazilo iz Baranjske doslovno letio po cesti (Osječkoj ulici) jer su oni sa tribina čuli i vidjeli kako juri i onda čuli udarac – kazala je Martina i dodaje. 

-Očito netko mora poginuti da se nešto poduzme jer se od križanja sa Prilazom Andrije Hebranga pa do križanja sa ulicom Vlahe Paljetka doslovno voze trke. Novi pješački kao ni dva već postojeća na toj dionici nemaju uspornike niti ikakvu dodatnu signalizaciju – kazala nam je čitateljica Martina te nam je poslala svoju prijavu gradskom oku. 

Inače, zbog divljanja po dijelu Osječke i ne postavljanja ležećih policajaca gradskom oku su prijave slali i drugi građani o čemu smo također pisali. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!