[FOTO] Pogledajte tko je prošetao crvenim tepihom prije premijere Čaruge

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Čast da otvori prvu predstavu profesionalnog bjelovarskog kazališta koje odnedavno nosi službeni naziv Gradska kazališna kuća Bjelovar pripala je predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću.

Rođeni Bjelovarčanin zavidne političke karijere na premijeri se pojavio u društvu supruge Sonje, a bjelovarske dužnosničke snage zastupali su i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak sa suprugom i bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić sa suprugom.

Blještavila i sjaja svakako nije nedostajalo, kao i na svakoj premijeri, a uskoro ćemo vidjeti i hoće li “Čaruga” opravdati visoka očekivanja bjelovarske publike.

Podsjetimo, predstava je nastala prema tekstu Ivana Kušana, pod režijom Ivice Buljana, bivšeg ravnatelja Drame HNK Zagreb, dok je producentica novoizabrana intendantica HNK Rijeka, Dubravka Vrgoč. U glavnoj ulozi nastupa Bjelovarčanin Bojan Navojec, a pridružuju mu se Nina Violić, Sreten Mokrović, Frano Mašković, Ivan Čuić, Ružica Maurus, Pavle Matuško, Pavle Vrkljan i Vedran Živolić. Glazbenu podlogu potpisuje Drago Mlinarec, kostime je osmislila Ana Savić Gecan, dok je za scenografiju, svjetlo i vizualne efekte odgovoran slovenski duo Sonda i Toni Soprano.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!