[FOTO] Županija školi u Garešnici isporučila novo vozilo vrijedno 45 tisuća eura

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Srednjoj školi „August Šenoa” u Garešnici od petka je na raspolaganju novo kombi vozilo vrijedno 45 tisuća eura čiju je nabavku financirala Bjelovarsko-bilogorska županija iz decentraliziranih sredstava. Ravnatelju Robertu Kelečiću ključeve novog kombi vozila uručio je župan Marko Marušić koji je tom prigodom istaknuo da je riječ o već šestom kombi vozilu koje je Županija osigurala za potrebe škola.

„Sve ove investicije realizirali smo u cilju da osiguramo da naša djeca imaju siguran prijevoz i to ne samo od kuće do škole i od škole do kuće, nego i za sve druge potrebe i aktivnosti koje škola ima”, naglasio je župan Marušić dodavši da je u planu nabavka još tri kombi vozila i to za potrebe Osnovne škole Vladimira Nazora u Daruvaru te škola u Velikoj Trnovitici i Končanici.

Ravnatelj Kelečević tom prilikom naglasio je da će novo vozilo ponajviše služiti za potrebe Učeničkog doma koji funkcionira u sastavu škole, ali da će dobro doći i za sve ostale potrebe i aktivnosti koje škola provodi.

Prigodnom uručenju ključeva novog kombi vozila nazočio je i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija te garešnički župnik Dejan Toth koji je vozilo i blagoslovio.

Foto: ustupila BBŽ


PODIJELI S PRIJATELJIMA!