[VIDEO] Uživo iz Leipziga: Večeras će Hrvati dominirati na stadionu, Talijana je vrlo malo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

LEIPZIG: Večeras s početkom u 21 sat u njemačkom gradu Leipzigu igra se odlučujuća utakmica B skupine između Hrvatske i Italije. Iako se već danima ističe činjenica kako do sad nismo izgubili niti jednu utakmicu od susjeda Talijana, obzirom na igru kakvu smo pokazali u prvih 180 minuta Eura mogla bi ovo bit izazovna utakmica.

No, bez obzira na rezultat kakav će večeras biti, hrvatski navijači preplavili su ulice Leipziga kazao je u javljanju uživo za Alfa radio nakladnik i filmski producent Miljenko Manjkas koji je u ovom njemačkom gradiću još od četvrtka. Inače, Manjkas iza sebe ima više od 50 gostovanja s hrvatskom nogometnom reprezentacijom te desetke velikih natjecanja.

Došli navijači i bez ulaznica

-Navijači su već okupirali središte grada i to je već počelo od prekjučer navečer i danas je cijeli dan odlična atmosfera. Mislim da sam sreo tek nekoliko Talijana do sada, a ovdje sam već četiri dana. Hrvata je jako puno i onih koji su doputovali na samu utakmicu, ali i onih koji su iseljenici i tu žive inače, tako da mislim da će Hrvati opet dominirati na tribinama – priča Manjkas i ističe kako se osim s navijačima susreo i s ponekim Hrvatom koji živi u ovom malom njemačkom gradiću.

-Zapravo je malo Hrvata u Leipzigu koji baš tu žive, ali je stiglo puno onih koji žive i rade u drugim njemačkim gradovima u blizini. Mnogi od njih nemaju niti kartu za samu utakmicu, ali su došli navijati za Hrvatsku na trgovima i ulicama tako da se zaista vidi da ljudi u tome uživaju – poručuje Manjkas.

Sve ovisi o igračima

Na pitanje može li Hrvatske pobijediti Italiju, Manjkas ističe kako ne voli davati prognoze, ali da se mora ići samo na pobjedu i ništa drugo.

-Ne volim prognozirati rezultate jer znamo kako to uvelike ovisi o raspoloženju naših igrača na terenu. Kao da su nam nešto ostali dužni iz prve dvije utakmice, a s druge strane nisu baš imali puno ni sreće u utakmici protiv Albanije koliko sam shvati nakon detaljnog pregleda svih situacija. Sve ovisi o njima, ako u svojoj glavi riješe da igraju samo za pobjedu onda možemo nešto očekivati. S druge strane, ako budu čekali da prime prvi gol pa tek onda počnu igrat onda bi tu moglo biti problema, ali ipak se nadam da ćemo gledati ovaj prvi scenarij – zaključio je Manjkas.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!