FIBA 3×3 Bjelovar: Stižu i kultni Dunking Devilsi iz Sloveniji koji će prirediti neviđeni show…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bliži se popularni košarkaški turnir FIBA 3×3 Bjelovar koji će ove godine trajati dan duže, dakle od 4. do 7. srpnja. Kao što smo već pisali (članak možete pročitati ovdje) na elite turniru sudjelovat će jake ekipe iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Češke, Latvije, Poljske…a bit će organizirani i brojni turniri za mlađe kategorije. 

Tih dana Bjelovar će zaista živjeti 3×3 košarku koja je sve popularnija u svijetu i koja je još prije četiri godine dobila svoje mjesto na Olimpijskim igrama. 

No, osim turnira organizatori su se pobrinuli i za brojne poprate sadržaje. 

-Stižu nam Dunking Devilsi iz Slovenije koji svojim zakucavanjima i akrobacijama nastupaju i oduševljavaju doslovno po cijelom svijetu. To će stvarno biti jedan spektakl u kojem ćemo svi moći uživati. Oni će svoj show izvesti u nedjelju, 7. Srpnja – kazao nam je Ivan Šiprak, glavni organizator turnira te je dodao. 

-Prije toga, u petak 5. srpnja imat ćemo koncert Ringišpil benda koji je iznimno popularan u Bjelovaru. Iako je, naravno, košarka najvažnija, imat ćemo još dosta popratnih sadržaja – poručio je Šiprak. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!