Daruvarske toplice od Državne revizije dobile veliko priznanje za svoje poslovanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice od 8. svibnja 2023. do 5. ožujka 2024. godine Državna revizija obavljala je poslove pregleda i kontrole dokumentacije.

Predmet revizije bili su godišnji financijski izvještaji i usklađenost poslovanja Specijalne bolnice sa zakonima, drugim propisima i unutarnjim aktima. Revizija je provedena s ciljem izražavanja mišljenja jesu li financijski izvještaji u svim značajnijim odrednicama sastavljeni u skladu s primjenjivim okvirom financijskog izvještavanja, a poslovanje usklađeno sa zakonima, drugim propisima i unutarnjim aktima poslovanja.

Kako doznajemo iz Daruvarskih toplica, nakon obavljene revizije, u ovu ustanovu su stigla pozitivna bezuvjetna mišljenja za revidirana područja. Prvo je bezuvjetno mišljenje o financijskim izvještajima, a to znači da u financijskom poslovanju i financijskim izvješćima nisu utvrđene nepravilnosti. Također, bezuvjetno mišljenje o usklađenosti poslovanja Specijalne bolnice za 2022. godinu kaže kako je u svim značajnijim odrednicama poslovanje obavljano u skladu sa zakonima, drugim propisima i unutarnjim aktima.

– Ovo je prvi put u povijesti poslovanja Daruvarskih toplica da je dobiveno bezuvjetno pozitivno mišljenje od Državnog ureda za reviziju. Odlični rezultati odraz su, prije svega timskog rada i dobre organizacije poslovanja – istaknuo je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!