Marijana Jurković otkriva kako disanjem do boljeg zdravlja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Instruktorica yoge i pilatesa Marijana Jurković gostuje u Inkubatoru ideja, gdje će održati interaktivno predavanje „Disanjem do boljeg zdravlja“. Predavanje će se održati u petak, 24. rujna s početkom u 19 sati.

Ovo je sjajna prilika da se zainteresirani detaljnije upoznaju s tehnikama disanja te prednostima koje donosi pravilno disanje.

Na interaktivnom predavanju obuhvatit će se široko područje ove teme te će okupljeni imati prilike saznati kako disanje djeluje na naše tijelo i zdravlje. Predavanje se sastoji i od praktičnog dijela, gdje će sudionici napraviti par jednostavnih vježbi kako bi tehnike disanja o kojima su slušali mogli odmah i primijeniti.

-Disanje je radnja koja se izvodi i voljno i nesvjesno. O kvaliteti našeg disanja ovise mnogi procesi u organizmu. Mnogo toga možemo ispraviti i poboljšati ako samo usmjerimo malo više pažnje na svoj dah i naučimo ga kontrolirano produbiti. Znate li točno što se događa u vašem organizmu kada dišemo? Zašto dišemo ubrzano i plitko kada smo uzbuđeni? Na ovoj radionici naučit ćemo kako obuzdati strah, nervozu, napade panike tehnikama disanja te kako pravilno disati kroz dan – najavljuju organizatori.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz prethodnu najavu pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Podsjetimo, Inkubator ideja rezultat je istoimenog EU projekta čiji je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva. Riječ je o coworking prostoru koji, osim što pruža mjesto za rad i učenje svima kojima je to potrebno, organizira društvene evente različitih tematika u kojima se predstavljaju inspirativni pojedinci.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!