Još jedna pijana Bjelovarčanka skrivila prometnu nesreću u centru Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR -Sinoć oko 23.30 sati u Bjelovaru, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Renault krećući se Franjevačkom ulicom te je u alkoholiziranom stanju skrivila prometnu nesreću. To je u Bjelovaru druga prometna nesreća u dva dana pod utjecajem alkohola i narkotika.

Naime, dolaskom u blizinu raskrižja s ulicom Ferde Livadića, s vozilom je zauzela položaj u prometnoj traci za skretanje u lijevo, nakon čega nije skrenula u navedenu ulicu, već je skrenula u desno u Istarsku ulicu. Tom prilikom je u njenu prednju desnu bočnu stranu udario prednjim lijevim krajem osobni automobil marke BMW bjelovarskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 24-godišnjak, a koji se kretao od istog pravca prometnom trakom za prolazak kroz raskrižje ravno – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

U prometnoj nesreći, na oba vozila je nastala materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Oboje vozača su alkotestirana, reakcija je samo kod 36-godišnjakinje kod koje je utvrđena koncentracija alkohola od 1.39 g./kg. 36-godišnjakinja je privedena u prostorije policije te smještena u posebnu prostorije policije do otriježnjenja.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 36-godišnjakinji su izdana izvješća o počinjenim prekršajima, a uz to joj slijedi i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!