Vrijedna donacija: Na bjelovarsku ginekologiju stižu dva nova CTG uređaja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vrijedna donacija stigla je na odjel bjelovarske ginekologije. Riječ je o dva CTG uređaja koji će podići razinu kvalitete rada odjela koji u posljednje vrijeme skuplja brojne pohvale zadovoljnih pacijentica.

-Posebno sam sretan što imam priliku zahvaliti na ovakvoj pomoći našem odjelu. CTG uređaji na našem odjelu su starijeg datuma, a s obzirom na činjenicu da imamo želju i volju podići broj poroda, ova donacija nam je neizmjerno važna. Riječ je o dva moderna CTG uređaja koji bilježe otkucaje srca djeteta u majci i trudove – kazao je doktor Goran Pavlović, v.d. voditelja Odjela ginekologije i opstetricije bjelovarske bolnice. Otkrio je kako je odjelu sada prijeko potreban novi ultrazvučni aparat koji bi dao još jedan zamah u radu ovih vrijednih ljudi.

– Svi zajedno želimo postići cilj „ sretna majka, sretna beba“, educiramo se, ulažemo volju i srce u rad i planiramo uvesti promjene koje su trudnicama i rodiljama potrebne. Ove godine smo imali oko 520 poroda što je nešto manje nego lani, no epiduralna analgezija nam ide u prilog. Ona je standard u svijetu, a u današnje vrijeme je nezamislivo imati odjel bez toga. Očekujem kako ćemo rezultate imati već nagodinu – istaknuo je doktor Pavlović.

Inače, CTG uređaje je donirala tvrtka BKL iz Rovišća.

Moja supruga je nedavno bila u rodilištu, a moram priznati da smo ostali zaista ugodno iznenađeni ljubaznošću i susretljivošću svih zaposlenih na odjelu. Nažalost, takvu ugodnu atmosferu inače i ne očekujemo po našim bolnicama. Ovdje smo bili izuzetno zadovoljni. Zaista, nijedna žena ne treba ići roditi u Zagreb jer na adresi bjelovarske ginekologije može dobiti sve ono što priželjkuje i očekuje za sebe i svoje dijete – kazao je Kristijan Laco iz tvrtke BKL prilikom primopredaje ove vrijedne donacije.

Zadovoljna pozitivnom atmosferom na ovom odjelu je i ravnateljica OB Bjelovar Sanela Grbaš Bratković koja je istaknula kako se veseli što će mladi i entuzijastični ljudi voditi bjelovarsku ginekologiju.

-Drago mi je kada čujem da su pacijenti zadovoljni. U zadnje vrijeme imamo puno pozitivnih iskustava s naše ginekologije. To je potvrda da idemo u pozitivnom smjeru – zaključila je ravnateljica Grbaš Bratković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!