Bjelovarskom poduzetniku dvije kaznene prijave zbog prijetnje smrću maloljetniku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

PU bjelovarsko-bilogorska potvrdila je za portal Klikni.hr da je podignula kaznenu prijavu protiv poznatog bjelovarskog poduzetnika iz područja zdravstva koji je maloljetniku prijetio smrću i vrijeđao po nacionalnoj osnovi.

Također, iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora doznajemo da je i roditelj maloljetnika kojem je bjelovarski poduzetnik prijetio također podignuo kaznenu prijavu zbog istih radnji.

Nastavak je to slučaja koji je šokirao bjelovarsku javnost u kojem je prije mjesec dana maloljetnik u Velikim Sredicama usred noći sjeo u autobus jedne bjelovarske autoškole te se tim dijelom grada divlje provozao nakon čega samo srećom nitko nije stradao. 

Nakon navedenog događaja otac (53) maloljetnika koji je vozio autobus prijetio je smrću i vrijeđao na nacionalnoj osnovi drugog maloljetnika koji se zatekao u Velikim Sredicama za vrijeme divlje vožnje autobusom. 

-Obavještavam vas da je protiv hrvatskog državljanina starog 53 godine podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Bjelovaru zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. S obzirom da je zakonima o sudovima za mladež definirano da su izvidi kaznenog djela i postupak u kaznenim predmetima protiv počinitelja kaznenih djela na štetu djece tajni, bez odobrenja nadležnog tijela ne možemo objaviti sadržaj i tijek postupka – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!