ULAGANJA Obnova općinske zgrade tek jedan u nizu projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SIRAČ – Među mnogobrojnim projektima ulaganja u komunalnu infrastrukturu na koje su se u Općini Sirač odlučili prošle godine je i obnova općinske zgrade. O kakvoj je točno investiciji riječ, otkriva načelnik Općine Sirač Branimir Miler.

– Na ovoj zgradi smo napravili krov i parkiralište iza zgrade, troškovi su oko 190 tisuća kuna. Tako da smo riješili i taj dio – kaže Miler.

 

Zahvaljujući tom ulaganju, zaposlenici Općine sada imaju puno bolje uvjete za rad. Osim u zgradu Općine, prošle godine ulagalo se i u nekoliko mjesnih domova, a u većini slučajeva obnova je obavljena uz pomoć europskog novca. Na isti način u Siraču planiraju realizaciju još nekih projekata kojima je glavni cilj podići kvalitetu življenja svih mještana.

– Lokacijska dozvola se izrađuje za pročistač otpadnih voda. Projekt je napravljen, a uz pročistač u ovoj godini planiramo nastaviti i s projektom kanalizacije – rekao je Miler.
Na području općine Sirač, kaže načelnik, već je izgrađeno deset kilometara kanalizacijske mreže. Preostala su još tri, za koje Općina već ima spremnu svu potrebnu dokumentaciju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!