Mjesni dom vraća se građanima na korištenje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Posljednjih dana na području Grubišnog Polja zaredale su dobre vijesti. Naime, gradonačelnik Zlatko Mađeruh potpisao je nekoliko ugovora o početku radova koji će njegovim građanima donijeti brojne pogodnosti. Prva dobra vijest vezana je uz mjesni dom u Grubišnom Polju koji se ponovno vraća građanima na korištenje. O čemu je riječ, otkriva sam gradonačelnik Mađeruh.

-Mjesni dom koji je sagrađen mjesnim samodoprinosom prilagodili smo radu tekstilne industrije, no budući da oni više ne rade dom se preuređuje kako bi ga stavili u funkciju građanima, ističe Mađeruh.

Prva faza koja se sastojala od saniranja krovišta i potkrovlja je odrađena, a sada je na red došla druga faza teška 617 tisuća kuna koja se sastoji od građevinskih radova te uređenja parkirališta ispred i iza objekta. Gradonačelnik pojašnjava i na koji način je uređeno financiranje projekta.

-Aplicirali smo prema natječajima te još čekamo povratnu informaciju, no ako sredstva i ne dobijemo iz natječaja radovi će se financirati iz vlastitih sredstava, pojasnio je gradonačelnik.

Nakon što ovaj projekt u potpunosti bude završen, Grubišnopoljci će nadomak središta grada imati primjereno mjesto za druženje i održavanje različitih manifestacija i događanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!