Dom za starije u svakom županijskom gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Nakon Čazme, SDP je projekt doma za starije koji žele napraviti u svakom od pet županijskih gradova predstavio i u Grubišnom Polju, a koji su jedan od ključnih dijelova njihovog izbornog programa.

-U domovima za starije će biti zadovoljeni najviši smještajni, zdravstveni, prehrambeni i rekreacijsko-zabavni kriteriji. U njima će raditi vrhunsko osoblje, bit će opremljeni vrhunskom opremom potrebnom za svakodnevnu skrb o našim starijima. Imat će sve potrebne prateće usluge poput trgovine, frizera, pedikera, caffe bara, masaže, kapelice i svega potrebnog – rekla je kandidatkinja SDP-a za županicu Sandra Frčo.

U takvim će se domovima osigurati i sadržaji za ostalu stariju populaciju tog mjesta, a na važnost takvih sadržaja je ukazao i kandidat za gradonačelnika Grubišnog Polja.

-Nažalost u Grubišnom Polju su upravo stariji najbrojnija populacija. Stoga je potrebno o njima voditi posebnu brigu, a upravo je kvalitetan Dom za starije pravi način. SDP smatra bitnom stavkom svojih programa omogućavanje starijim građanima dostojanstven život u starosti u domovima koji će ujedno pružati konstantnu zdravstvenu skrb svojim korisnicima, ali i kvalitetno ispuniti vrijeme ostalim programima. Naš dom za starije bit će i središte druženja generacija – poručio je Sebastijan Svat.

Domovi za starije će ujedno otvoriti nova radna mjesta, ali i lokalnim poljoprivrednicima omogućiti plasman proizvoda što je na predstavljanju pozdravio HSS-ov Dalibor Jurina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!