U financiranju društvenog doma pomogli i vatrogasci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Ni ove godine Općina Veliki Grđevac nije zaboravila na svoje društvene domove koji u svakom proračunu pronađu svoje mjesto. Od početka godine tako je promijenjena stolarija u domu u naselju Dražica. Isto tako, prije nekoliko dana u istom je društvenom domu završeno unutarnje uređenje odnosno bojanje zidova.

– Vatrogasni, društveni dom dobio je unutarnje uređenje, novi vizual. Sve to sada lijepo izgleda. Zidovi su obojeni, postavljene su nove zavjese, karniše i nova rasvjeta, a ugrađena je i klima. Taj projekt smo najavljivali dugo i drago mi je da smo društveni dom uspjeli završiti – rekao je načelnik Tomislav Pavlečić dodajući da su oko društvenog tj. vatrogasnog doma u pomoć jednim dijelom uskočili i vatrogasci iz DVD-a Dražica.


– Vatrogasci su nam pomogli zato što ove godine nisu svoja sredstva iz Općinskog proračuna iskoristili za godišnju skupštinu ili nabavku neke opreme. Već su jedan dio tih sredstava uložili u uređenje doma. Ostatak je financirala Općina iz proračuna – navodi Pavlečić.

Općina je za ovu investiciju izdvojila 66 tisuća kuna.

(FOTO: FB Općina Veliki Grđevac)

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!