Tko je ‘pravi’, a tko ‘krivi’ HSS vidjet ćemo u nedjelju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz Demokratskog HSS-a osvrnuli su se na kritike na račun svoje stranke koje su se ovih dana pojavile u medijima. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Izlaskom različitih tekstova iz iste radionice, istog naručitelja čiji nesigurni poslušnici pričaju, i pričaju o “kokošjim jajima” s nazivom HSS, kako zbunjuju birače, to je neka šačica, već vidimo jasan strah od onoga što slijedi, a to je jasno određenje tko je “pravi” a tko “krivi” HSS i to već 16.05.2021.

U ustaljenoj praksi već se ograđuju za loše rezultate, svaljuju krivicu na “šačicu”, na medije… uvijek je kriv netko drugi, netko treći. Toliko puta viđen potpuni izostanak osjećaja za vlastite postupke, nikad odgovoran.

Mi zato točno znamo koliko broji naše članstvo, koje svakim danom postaje sve brojnije.

Mi znamo za što se zalažemo, ne omalovažavamo birače govoreći da su zbunjeni i da neće znati za koga treba glasati, ne govorimo da nas netko mrzi, da nas mediji mrze… obraćamo se ljudima nudeći im izbor mladih, sposobnih kandidata, program za poboljšanje života u sredinama u kojima živimo. U samo dva mjeseca Demokratski HSS je napravio ponovno onaj osjećaj da je čovjek ključ politike.

Demokratski HSS brine o očuvanju nauka braće Radić, te ga želi prilagoditi modernom životu današnjeg čovjeka. Nećemo pojašnjavati zašto Demokratski, reći ćemo da znamo kome nedostaje demokracije, demokratskog vođenja i odlučivanja u stranci.

Na kraju ostaje pitanje, kako itko može svojatati HSS, koji je baština cijelog Hrvatskog naroda, a usuđujemo se reći i cjelokupne demokratske europske kulturne baštine. Demokratski HSS je okrenut k čovjeku i njegovom stvaralaštvu radeći na uključivosti i povezivanju za opće dobro, a ne sebi i svojim osobnim interesima i ambicijama bez pokrića.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!