U Končanici imaju plan provođenja novih pravila

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Covid potvrde obvezne su za ulazak u javne ustanove, a općine tu nisu iznimka, pa tako ni Končanica. Što se zaposlenih tiče tu neće biti problema jer su cijepljeni, a za mještane koji će trebati neku općinsku uslugu će se covid potvrde provjeravati.

-Imat ćemo dežurnog dolje na ulazu kod vrata i nažalost morat ćemo tražiti covid potvrde, mjerit ćemo i temperaturu. Nadam se da neće biti problema. Ako treba izaći ćemo mi van i pružiti uslugu stranci, ako to nije neka usluga koja se mora odraditi u uredu – objašnjava načelnik Zlatko Bakunić.

Nastojat će se izaći u susret onima koji nemaju covid potvrdu, a da se pri tome ne prekrše pravila. Tako ni umirovljenici koji imaju pravo na božićnicu ne moraju strahovati da će ostati bez nje ako nemaju covid potvrdu.

-Isplata božićnice će biti u drugom dijelu prostora koji nije povezan s uredima općine tako da se ne kreće ovdje velik broj ljudi. U tom izdvojenom dijelu će biti dvije osobe, jedna će vršiti isplate, druga mjeriti temperaturu – kaže Bakunić.

Na taj bi način sve trebalo proteći s minimalnim komplikacijama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!