Planiraju se radovi na društvenim domovima, ulaganje u sportske udruge…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Nova godina uvijek sa sobom donosi i nove planove i prioritete. Končanički općinski proračun ove će se godine tako koristiti za brojne projekte, navodi načelnik Zlatko Bakunić.

– Ovo što imamo kroz projekte planirano, završetak dogradnje vatrogasnog doma DVD Končanica, imamo uređenje stana koji imamo za doktora ili doktoricu predviđeno tu u našoj općini, a koji je prije koristila doktorica koja je otišla u mirovinu i odselila se – otkriva. Osim navedenih, velik broj projekata odradit će se u Daruvarskom Brestovcu, ali ni drugi društveni domovi neće se zaboraviti. Osim toga, načelnik najavljuje daljnja ulaganja u sport.

– Preostaje nam još šesta faza uređenja oko društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu i oko tamošnjeg DVD-a te opremanje društvenog doma. Naravno, nastavit ćemo održavati naše objekte i društvene domove sukladno tome gdje kakvi još zahvati trebaju i pomoći svim udrugama, posebno sportskim – naglašava. Bakunić ističe kako udruge i sada imaju dobre uvjete, no oni uvijek mogu biti još bolji. Napominje kako su se otvorili određeni natječaji na koje se može aplicirati i Općina, ali i udruge.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!