Općina je uredila stan koji će dati na raspolaganje novoj liječnici ili liječniku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Kako bi čim prije privukla novog liječnika u svoje mjesto, Općina Končanica uredila je stan u sklopu zdravstvene ambulante u kojem bi liječnik mogao živjeti. Uskoro će se obaviti tehnički pregled kojim će uređenje i formalno završiti.

-To je projekt koji je išao preko Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje. Vrijednost je oko pola milijuna kuna. Projekt je odobren krajem prošle godine, a provođenje je išlo od početka ove godine s tim da ga sad završavamo i ponudit ćemo ga budućem liječniku – ističe pročelnik Dalibor Tomašek.

Novouređeni stan će, nadaju se u Općini, privući mlade snage, osobito zato što će morati plaćati samo režijske troškove, dok će stanarina biti potpuno besplatna.

– U potrazi smo za novim liječnikom na području Općine Končanica. Vjerujemo da će novoadaptirani veliki stan od otprilike 100 četvornih metara biti plus novoj liječnici ili liječniku koji dođu na područje općine – navodi Tomašek. Inače, u Končanici trenutačno na četiri sata dnevno radi liječnica koja je u mirovini.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!