Outdoorfitness! Općina postavila sprave za vježbanje na otvorenom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Neposredno uz nogometno igralište NK „Gordowe“ iz Velikog Grđevca te novoizgrađenog Sportsko rekreacijskog centra, postavljeno je i opremljeno Outdoorfitness vježbalište na otvorenom. Općina je projekt uspješno realizirala u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta pri čemu doprinos ministarstva iznosi 150 tisuća kuna, kaže načelnik Tomislav Pavlečić.

– Svi već jako dobro znamo što je fitness na otvorenom, sprave za vježbanje za rekreaciju. Montirano je 15 različitih sprava. Cijeli projekt je vrijedan oko 250 tisuća kuna – kaže Pavlečić.

Iako nije bilo službenog otvorenja vježbališta, svi mještani, kako djeca tako i sportaši, spremno su pohitali isprobati postavljene sprave.

– Ljudi su to već dobro prihvatili i koriste sprave, djeca, nogometaši pa i prolaznici dođu na rekreaciji. Mogu reći da je projekt zadovoljavajući i uspješno odrađen – poručuje načelnik.

Cilj projekta je potaknuti stanovništvo na aktivnije bavljenje sportom i razvijanje svijesti o prednostima bavljenja sportskim aktivnostima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!