Općina raspisala Javni natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama građana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Kao i svake godine, Općina Hercegovac raspisala je Javni natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama građana.

Udruge mogu prijaviti programe/projekte koji doprinose razvoju kapaciteta udruga građana za rad usmjeren na zadovoljavanje javnih potreba sukladno Programu financiranja potreba socijalne skrbi ili programe/projekte koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba obrazovanja, predškolskog odgoja, zaštita zdravlja, zaštita okoliša i prirode i zaštita potrošača za sljedeće aktivnosti: programe koji doprinose poboljšanju obrazovanja i predškolskog odgoja koje nije obuhvaćeno financiranjem na temelju posebnog propisa, programe koji doprinose zaštiti zdravlja, zaštiti okoliša i prirode, zaštiti potrošača, ostale programe i projekte koji imaju važno društveno značenje.

Ukupno planirana vrijednost Javnog natječaja za dodjelu financijske potpore udrugama građana u 2023. godini je 2.700,00 eura (20.343,15 kuna). Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 70,00 eura (527,42 kuna).

– Pozivamo udruge da nam se jave do 14. ožujka do kada je natječaj otvoren. Poziv se odnosi na udruge koje djeluju na području općine Hercegovac, djeluju na području općine ili u svojim programima obuhvačaju područje općine – rekao je načelnik Boro Bašljan.

Sva pitanja vezana uz ovaj natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu opcina.hercegovac1@bj.t-com.hr najkasnije 15 dana prije isteka natječaja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!